Boshko Stavreski - Zan Mitrev Clinic

Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Boshko Stavreski

Kirurg abdominal

Vendi i lindjes:

E-mail:

boshko.stavreski@zmc.mk

1985
Fakulteti i Mjekësisë  Shën. “Kirili dhe Metodi” – Shkup

1995
Specializim në Kirurgjinë e Përgjithshme, 2 vjet në Spitalin Ushtarak – Shkup, 2 vjet në Qendrën Klinike -Shkup

2020
Specialist në kirurgjinë e përgjithshme në Spitalin klinik “Zhan Mitrev” – Shkup

2019 – 2020
Spitali special për kirurgji “NEUROMEDIKA” – Shkup

2017 – 2019
ISHP “Euroitalia”, Spitali i Përgjithshëm, Petrovec – Shkup

2017 
Spitali Special Turk – Prishtinë – Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme

13 vjet Konsulent në R. Kosova për kirurgji të përgjithshme dhe të barkut në katër spitale: “Euromed” – Prishtinë, “Nëna Naile” – Klokot, “Bahxheti” – Prishtinë, “Sante Plus” – Prishtinë, Graçanicë.

2012 – 2017
Spitali special për sëmundjet kirurgjikale “FILIPI i II” në Departamentin e Kirurgjisë së Përgjithshme dhe Abdominale – përgjegjës për departamentin kirurgjikal.

2007 – 2012
ISHP Dr. Stavreski – Shef i Klinikës për Kirurgji të Përgjithshme – Shkup

2006
Spitali – PIROGOV, trajnim profesional për Procedura Longo, për trajtimin kirurgjikal të prolapsës së zorrës së trashë dhe hemorroideve të shkallës 4. – Sofje, Rep. Bullgarisë

2005 – 2007

Shef i Departamentit kirurgjik në ISHP “Remedika” – Shkup, Rep. Maqedonisë

2005

– Punë ekipore dhe studim i sistemit të kujdesit shëndetësor të Zvicrës në fabrikat MARTIN dhe ESCULAP, ISHP “ARS MEDICA” – Lugano dhe ISHP SVETA ANA – Lugano
-Puntori i Kirurgjisë Laparoskopike në Eskulap – Bee Brown. Zvicër

2005

Zhvillim profesional për hernioplastikë me rrjetë PHS dhe 3DP, me besueshmëri të trefishtë. Spitali UMBERTO UNO – Mestre – Venecia, Itali

2002 – 2004 
Spitali special për sëmundjet kirurgjikale “Filipi i Dytë” – Shkup

2002
Qendra mjekësore SHIBA (Sheeba Medical Center) – Tel Aviv, Izrael

2002
Ka kryer splenektominë e parë laparoskopike – heqjen e shpretkës pa hapje të barkut, Rep. e Maqedonisë

1991 – 2002
Spitali Ushtarak, Shkup – kirurg i Departamentit të Kirurgjisë digjestive:
5 vjet Shef i Departamentit të Kirurgjisë Gastrike të Ezofagut,
6 vjet Shef i Departamentit të Kirurgjisë kolorektale

Mjek i Përgjithshëm:
2 vjet në ambulancën e garnizonit, Shkup
4 vite në Nikshiq, Republika e Malit të Zi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Ndërhyrje operative të ezofagut
 • Ndërhyrje operative të stomakut
 • Ndërhyrje operative të zorrës së hollë
 • Ndërhyrje operative të zorrës së trashë
 • Ndërhyrje operative laparoskopike në: fshikëzën e tëmthit, heqje të shpretkës, hernioplastikë laparoskopike – kirurgji të hernies, heqje laparoskopike të apandesitit, heqje laparoskopike të zorrës së trashë,  ndërhyrje laparoskopike në tubin ovarial dhe vezore.
 • Ndërhyrje operative në murin e barkut
 • Shoqata e Mjekëve të Maqedonisë
 • Oda Mjekësore e Maqedonisë
 • Shoqata e Kirurgëve të Maqedonisë

 

 • Stavreski B, Jovcevski A, Stojanoski S.
 • Mekanizmi i lëndimit gjatë lëndimeve të luftës – Seminar kirurgjik për lëndimet e pësuara në konfliktet ushtarake – Shkup 8 – 9.02.2001
 • Stavreski B, Crvenkov B, Jovcevski A, Mircevski J, Stojanoski S, Stosic D, Glaseski D, Nedelkovski D, Despotovski V, Stefanovski V, Krstov D.Lëndime ushtarake të barkut – Seminar kirurgjik për lëndime të marra në konflikte ushtarake – Shkup 8 – 9.02.2001.
 • Jovcevski A, Sekulovski K, Stosic D, Stavreski B, Galevski D, Nedelkovski D, Pandzehbashi A.Komplikimet ndëroperative të operacionit biliar gjatë operacioneve laparoskopike (materiali ynë) – Kongresi i 5-të i Gastroenterologëve dhe Hepatologëve 19-21.09.1996.
 • Jovcevski A, Galevski D, Sekulovski K, Stojanoski S, Stosic D, Nedelkovski D, Stavreski B, Stefanovski V, Domazetovski D.
 • Cista e pankreasit – rast studimi, Kongresi i 5-të i Gastroenterologëve dhe Hepatologëve 19-21.09.1996.
 • Galevski D, Jovcevski A, Sekulovski K, Stojanoski S, Stosic D, Nedelkovski D, Stavreski B, Stefanovski V, Domazetovski D.
 • Boskovski T, Mircevski J, Sekulovski K, Crvenkov B, Jovcevski A, Stojanoski S, Stosic D, Despotovski V, Nedelkovski D, Galevski D, Bozinovska G, Noveski L, Stavreski B.
 • Anastomozat kolorektale – krahasimi i qepjeve manuale dhe instrumentale të materialit tonë. Punimet e Kongresit të Parë të Kirurgëve të Maqedonisë, Ohër 1995 Faqe 42.
 •  Boskovski T, Mircevski J, Sekulovski K, Crvenkov B, Jovcevski A, Stojanoski S, Stosic D, Despotovski V, Nedelkovski D, Galevski D, Bozinovska G, Noveski L, Stavreski B.
 • Boskovski T, Mircevski J, Sekulovski K, Crvenkov B, Jovcevski A, Stojanoski S, Stosic D, Despotovski V, Nedelkovski D, Galevski D, Bozinovska G, Noveski L, Stavreski B.
 • Përgatitja mekanike para operacionit dhe profilaksia antibiotike – një faktor i rëndësishëm për suksesin në kirurgjinë kolorektale. Punimet e Kongresit të Parë të Kirurgëve të Maqedonisë, Ohër 1995 f.36.
 • J. Mircevski, G. Mitrev, L. Popov, B. Stavreski, T. Angjusheva, E. Idoski, M. Klincheva.
 • Pankreatektomia totale me nefrektomi radikale të djathtë dhe diseksion limfatik retroperitoneal për shkak të tumorit malinj të pankreasit me infiltrim periferik.

(Total duodenopancreatectomy  with  right  radical  nephrectomy  and  retroperitoneal  lymph  dissection  during  a malignant tumour od the pancreas with surrounding infiltration).

The New Journal of Urology 2013 P.g.146.

Anglisht
Frengjisht