Dijana Popevski - Zan Mitrev Clinic

Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Dijana Popevski

Anesteziolog

Vendi i lindjes:

Skopje, Maqedoni

E-mail:

dijana.popevski@zmc.mk

1998-2006 Diplomë universitare (6 vjet) Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti “Kiril dhe Metodij” Shkup, Mjek me licencë për punë.

2003-2005 Projekt për zvogëlimin e dëmeve, parandalimin e HIV, Hepatitin B, Hepatitin C, Tuberkulozën, sëmundjet seksualisht të transmetueshme, këshillim dhe testim vullnetar dhe i besueshëm, këshillim për HIV

2004-2006 Organizatë joqeveritare H.О.P.S. – NGO H.O.P.S. (Healthy Options Project Skopje) e punësuar si mjeke – këshilltare për trajtimin e përdoruesve të drogës

2005 E punësuar si infermiere dhe asistente mjeku në SHBA

2007 – aktualisht Departamenti për kujdes intensiv. Institucioni shëndetësor privat- Spitali special për sëmundje kirurgjikale Zhan Mitrev Klinik Shkup

2010 – aktualisht Specializim për anesteziologji me mjekim intensiv