Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Elena Ambarkova Vilarova

Transfuziolog

Vendi i lindjes:

Veles, Maqedoni

E-mail:

elena.ambarkova@zmc.mk

1995

U diplomua në Fakultetin e Mjekësisë, në Universitetin “Kiril dhe Metodij”, Shkup

1996-2000

Mjek i praktikës së përgjithshme në Qendrën Mjekësore në Veles

2000-2003

Specializim në mjekësinë transfiziologjike

2003-2004

Transfuziolog në qendrën mjekësore në Veles

2004

Transfuziolog, shef i Departamentit për transfuziologji në Spitalin special për sëmundje kirurgjikale “Filip i Dytë”

2005

Qëndrim edukativ  në spitalin “Endo Klinik”, Hamburg, Gjermani

2006

Shkolla Evropiane për mjekësi transfuzioni – Liberec – Çeki

2009

Kurs shkencor për mjekësi transfuzioni – Murten, Zvicër

2010

Asistent i lëndës transfuziologji në Fakultetin e Mjekësisë, në Universitetin “Goce Dellçev” Shtip

2011

2 nd EVF Hands on Workshop on Venous Disease, Виена, Австрија

  • Dhoma mjekësore e Maqedonisë
  • Shoqata e transfuziologëve të Republikës së Maqedonisë
  • ISBT (Internattional Society of Blood Transfusion)
  • Shoqata e kirurgëve kardiovaskularë të R. së Maqedonisë