Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Eleonora Lazarova

Doktor i mjeksisë

Vendi i lindjes:

E-mail:

eleonora.lazarova@zmc.mk

2008-2012 Arsimi i mesëm në gjimnazin “Vanço Përke” – Vinica

2012-2018 Studime parauniversitare në mjekësinë e përgjithshme në Fakultetin e Mjkësisë në univeritetin Sv. “Kiril i Metodij”- Shkup

2018 Diplomuar si doktor i mjekësisë

2009 Njohje dhe diplomë për pjesëmarrje dhe posedimin e vendit të parë në lëndën Biologji me temën “Mjalti si ilaç dhe ushqim” në Garën Kombëtare të organizuar nga Teknika Kombëtare – Shkup;

2010 Njohje dhe diploma për pjesëmarrje në Konferencën Internacionale për hulumtuesit e rinj në Moskë – Rusi;

2017 Pjesëmarrje në simpoziumin e pare shkencor  të EMCA Maqedoni me temë “Diaknostikime të reja dhe metoda terapeutike në disa fusha të mjekësisë”

2018 Pjesëmarrje në simpoziumin multidisiplinar me temë “Anomalitë e lindura-sfida, dilema dhe trajtim” akredituar nga MLD/LKM.

2017 Volluntare në  ndihmën e shpejtë mjekësore, në institutin public shëndetësor “Zdravstven dom na Skopje” / “Shtëpia shëndetësore e Shkupit”;

2018 Volluntare në Poliklinikën  “Idadija”

2019 DoktoriI mjekësisë së përgjithshme në Spitalin e specializuar për sëmundjet kirurgjike “Zan Mitrev Clinic”.