Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Adresë

"Zan Mitrev" Clinic, Str. Bledski Dogovor no.8, Skopje, 1000, Macedonia

E-mail: info@zmc.mk

Informacioni i kontaktit Telefon 389 2 3091500 Fax: 389 2 3104931

një emergjencë Telefon 15789

Na kontaktoni

Poliklinikat tona në Maqedoni :

Poliklinika "Filip Vtori"
Strumicë

Rr. Goce Dellçev, 113

034/320 302

Poliklinika "Filip Vtori"
Manastir

Rr. 7-mi Mart, 10

047/266 633 047/266 631