Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Misioni, vizioni dhe vlerat

Misioni

Të kontribuojmë në përmirësimin e shëndetit të pacientëve tanë dhe rritjen e kënaqësisë së tyre duke ofruar kujdes më të mirë për çdo pacient përmes shërbimeve të nivelit më të lartë shëndetësor, edukimit të vazhdueshëm dhe aplikimit të metodave më të fundit në procesin e përgjithshëm të punës.

Vizioni

QENDRA E EKSELENCËS
Lider kombëtar dhe rajonal në ofrimin e shërbimeve të larta shëndetësore dhe kujdesit të patëmetë, gjithmonë zgjedhja e parë e pacientëve dhe partnerit të tyre të besuar.

Vlerat

BESIMI, ANGAZHIMI, EKSPERTIZA, INOVACIONI, INTEGRITETI
Pacienti është në qendër të vëmendjes sonë. Diagnoza, trajtimi dhe kujdesi për të është thelbi i të gjitha aktiviteteve tona, vazhdon edhe pasi pacienti largohet nga klinika. Ne ndërtojmë partneritet me pacientët dhe ky është përfitimi ynë dhe i tyre më i madh, të cilin e ruajmë dhe e përmirësojmë vazhdimisht, sepse zgjidhja e sfidave shëndetësore është qëllimi ynë.