Zan Mitrev Diagnostic - Strumicë - Zan Mitrev Clinic

Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Zan Mitrev Diagnostic – Strumicë

Zan Mitrev Diagnostic – Strumicë disponon me tre ambulanca për ekzaminime internistike dhe kardiovaskulare, ekotomografi, ekzaminime ortopedike dhe kirurgjike, si edhe me kabinet funksional për ekzaminim të sistemit kardiovaskular – kabinet për stres test koronar (STK), Holter EKG,holter për tensionin e gjakut dhe spirometri, si dhe shërbime laboratorike.

Orari i punës:
Nga e hëna në të premte  nga ora 07:00 deri në orën 20:00
Të shtunën dhe të dielën nga ora 08:00 deri në orën 20:00

 

Në këtë poliklinikë kryhen të gjitha llojet e ekzaminimeve specialistike dhe sub – specialistike:

 

Diagnostifikim kardiovaskular:

– Ekokardiografi

– Dopler të venave

– Ekzaminime kardiologjike pediatrike

– Stres test koronar

– Holter 24-orësh EKG

– Holter 24-orësh ABP

– Spirometri dhe terapi respiratore

– EKG

– Lloje të ndryshme të ekzaminimeve

 

Diagnostifikim ortopedik:

– Trajtim fizikal ortopedik të sistemit lokomotor

– Eko të sistemit muskulo – skeletor

– Eko të hipit – skrining të hershëm të sëmundjeve dhe deformimeve tek foshnja të porsalindura

– Ekzaminime ortopedike konziliare në qendrën për dhimbje

– Ekzaminime konsultative

 

Gastroenterologji:

– Eko të abdomenit

– Ekzaminime gastroenterologjike

– Ekzaminim abdominal kirurgjikë

– Ekzaminime konsultative

– Tushe rektale

 

Ekzaminime dhe intervenime të tjera

– Eko të gjirit

– Eko të gjëndrës tiroide

– Ekzaminime transfuziologjike

– Aplikim intramuskular të medikamenteve

– Aplikim intravenoz të medikamenteve

– Aplikim të medikamenteve nën lëkurë

– Punktim pleural

– Punktim abdominal

– Analiza komplete biokimike të gjakut

– Skemë për INR

– Fibrinogjen

– Strisho nga lëkura, hunda, fyti, plaga

– Vendosje të kateterit urinar

 

Kontrollet e lartpërmendura i kryejnë mjekë të vendosur nga Zan Mitrev Clinic nga Shkupi, sipas  orarit të përcaktuar paraprakisht.