Biokimia klinike - Zan Mitrev Clinic

Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Biokimia klinike

Në kuadër të qendrës diagnostikuese urgjente punon laborator biokimik bashkëkohor.

Në këtë laborator disponojmë pajisjet më të sofistikuara për ekzaminim automatik të shpejtë dhe të saktë të analizave laboratorike.

Ekzaminimi laboratorik i gjakut na mundëson ta shqyrtojmë punën dhe gjendjen e organeve dhe indeve individuale.

Analiza komplete laboratorike shqyrtohen që të vendoset diagnoza e saktë e pacientit dhe e njëjta të drejtohet drejt mjekimit më efikas.

 

Laboratori biokimik ofron spektër të gjerë të shërbimeve laboratorike:

 • analiza hematologjike
 • status të lipideve
 • status të glukozës
 • status hepetalo-enzimor
 • produkte degraduese
 • status elektrolit
 • markera inflamatore
 • status imunologjik
 • status proteinik
 • markera zemre

Pastaj analiza specifike:

 • markera tumori
 • statusi hormonal
 • markera të gjendrës tirodie
 • markera për hepatit B,C dhe HIV
 • markera për metabolizëm kockor
 • analiza të gazrave
 • D-Dimeri
 • hormone gjinore

Certifikim

Si rezultat i nivelit të tij të lartë të kualitetit, sigurisë dhe standardizimit, laboratori biokimik në hap me standardet botërore fitoi certifikatë ndërkombëtare me vulë të artë për nivel të lartë të kontrollit të kualitetit të tij sipas standardeve IFCC dhe organizatës botërore shëndetësore.

 

Ju informojmë se orari i punës së departametit të Laboratorisë biokimike në Zan Mitrev Clinic është çdo ditë punë nga ora: 07:00 – 22:00 (nga e hëna në të premte).
Gjatë fundjavave laboratoria punon nga ora: 07:00 – 19:00.

Laboratoria biokimike në Zan Mitrev Clinic është gjithmonë e përgatitur për t’iu përgjigjur pyetjeve dhe kërkesave në lidhje me analizat tuaja edhe në fundjavave.
Me metodat më të reja ekzaminuese, standardet aktuale evropiane, kontrollet brendshme dhe të jashtme për cilësinë e punës, laboratori biokimik jep një kontribut të madh në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve infektive.