Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Çfarë është kirurgjia torakale

Kirurgjia torakale e përfshin kujdesin operativ, perioperativ dhe postoperativ për pacientët me gjendje të fituara kongjenitale dhe patologjike në gjoks. Kjo i përfshin gjendjet patologjike të mushkërive, ezofagun dhe murin e gjoksit, si edhe tumore në mediastinum, sëmundje të diafragmës dhe perikardit. Menaxhimi i dëmtimit të rrugëve të frymëmarrjes dhe gjoksit gjithashtu bien brenda fushës së operacionit të kraharorit.

Kirurgjia gjinore përfshin:

  • Kirurgjia e mushkërive
  • Kirurgjia e gjëndrës tiroide
  • Kirurgjia e deformimeve të gjoksit
  • Kirurgjia Mediasystem