Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Kardiologjia joinvazive

Kardiologjia si degë i përfshin diagnozën, shkaqet dhe trajtimin e çrregullimeve të strukturës dhe funksionit të zemrës. Ajo është degë mjekësore speciale, qëllimi i së cilës është kujdesi dhe ruajtja e funksioneve të zemrës dhe arterieve. Megjithatë duhet të bëhet dallim ndërmjet kirurgut kardiovaskular – person i cili kryen ndërhyrje kirurgjike të zemrës së hapur dhe kardiolog që është përgjegjës për më shumë lloje të testeve, procedura diagnostifikuese dhe terapeutike siç është angioplastika. Ekziston dallim edhe midis sëmundjes së zemrës ose sëmundjes kardiologjike që e prek vetëm zemrën dhe sëmundjes kardiovaskulare që e prek zemrën dhe enët e gjakut.