Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

KINEZI TERAPIA

My alt text

Kinezi terapia është pjesë e terapisë fizikale që me përdorimin e lëvizjeve të sistematizura të pjesëve të caktuara të trupit ose të të gjithë trupit në formë të ushtrimeve ka për qëllim mirëmbajtjen, krijimin, zhvillimin dhe zëvendësimin e funksioneve të sistemit lokomotorik. Kjo është metodë e mjekimit me lëvizje (ushtrime). Kinezi terapia  përdoret si parandalim për sistem të dobësuar lokomotorik dhe si ushtrime terapeutike për parandalim tek kontraktura postoperative.