Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Kirurgjia e gjirit

My alt text

Gjiri paraqet ind që e mbulon gjoksin. Gjinjtë e gruas janë të përbëra nga ind i veçantë i specializuar që prodhon qumësht si edhe ind yndyror. Sasia e indit yndyror e përcakton madhësinë e gjirit. Gjiri përkrah indit të specializuar për krijim të qumështit përmban edhe enë gjaku, nyje limfatike dhe kanale limfatike.