Kirurgjia e Aortës - Zan Mitrev Clinic

Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Kirurgjia e Aortës

Çfarë është aorta? Aorta është ena më e madhe e gjakut në trupin e njeriut. Të gjitha arteriet e trupit dalin nga aorta dhe mbajnë gjak në kokën, qafën, gjymtyrët dhe organet vitale si veshkat, mëlçia dhe truri. Dobësimi i murit të aortës i cili shkakton zgjerim të saj quhet aneurizmë.