Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Kirurgjia e mushkërive

Mushkëritë paraqesin një nga organet më të rëndësishme në trupin tonë. Ato janë përgjegjëse për shkëmbimin e gazrave, pra për mbushjen e gjakut me oksigjen që pastaj shpërndahet në të gjithë trupin, dhe eliminimin e dioksidit të karbonit nga gjaku jashtë nga trupi. Mushkëritë janë të vendosura në gjoks (në kraharor) në të dyja anët e zemrës.

Çfarë shkakton sëmundjen e mushkërive?

Me inhalimin e përditshëm, mushkëritë janë gjithashtu të ekspozuar ndaj baktereve në ajër, viruset dhe alergenet, të cilat mund të jenë shkaqe të mundshme të sëmundjes së mushkërive. Edhe pse një numër i vogël i irrituesve mund të kenë një efekt respirator përkohësisht, irrituesit ose sëmundjet mund të shkaktojnë dëme të rënda, si dhe të sjellin shëndetin tuaj të frymëmarrjes në rrezik.