Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

OTOLARINGOLOGJI

Është një degë mjekësore që merret me diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve të veshit, hundës dhe fytit.

Sëmundjet që mbulojnë të tre rajonet / vesh, hundë dhe fyt

 • Anomalitë kongjenitale
 • Infeksione akute dhe kronike
 • Lëndime
 • Tumoret

Këto përfshijnë sëmundjet e gjëndrave të pështymës, gjëndrat tiroide.

Sëmundje të tjera të lokalizuara në vesh

 • Kushtet e veshit të mesëm me rrjedhje
 • Kushtet e humbjes së dëgjimit / akute, kronike, të lidhura me moshën /
 • Stuttering Syri / tringëllimë në veshët
 • Kushtet e bilancit të shqetësuar, marramendje

Sëmundje të tjera të lokalizuara në hundë / sine

 • Humbje e hundës, një problem me aromën e erërave
 • Polipet në hundë dhe / ose sinuset
 • Alergji e hundës / sinusit

Sëmundje të tjera të faringut / laringut

 • Humbje e hundës për shkak të një bajon të tretë të zgjeruar / adenoids
 • Tuberkulozi / hypertrofia e tononit
 • OSA / apnea obstruktive e gjumit
 • Zëri i zërit / dysphonia
 • Vështirësi në gëlltitje / dysphagia