Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Potencialet auditive te evokuara dhe potencialet e sistemit të trurit – BAEP

 

BAEP është një metodë pa dhimbje dhe shumë e saktë për diferencimin e dëmtimit të dëgjimit. Mund të përdoret shumë herë dhe parashikimi i sëmundjes mund të monitorohet.

Indikacionet:

  • marramendje dhe çrregullime të ekuilibrit;
  • goditje në pjesën e trurit;
  • sëmundje karotide;
  • sëmundjet demyelinuese;
  • sëmundje degjenerative;
  • neurinoma e n. Tumoret e këndit akustik dhe pankreatik;
  • diferencimi i kushteve komatoze dhe vdekja e trurit.