Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

PSIKOTERAPIA DHE PROGRAMI ANTISTRES

Me PSIKOTERAPI merret psikologu i cili eshte i specializuar për psikoterapi dhe ka për qëllim trajtimin dhe mjekimin e neurozave (siç është ankthi, depresioni, fobitë dhe hipokondri, sulmet e panikut, çrregullime postraumatike të stresit dhe çrregullime psikopatike).

Me ndihmë të seancave të rregullta të psikoterapisë mundohemi që t’i zgjedhim problemet psikologjike të pacientit dhe të përmirësojmë shëndetin e tij.