Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Kirurgjia e deformitetit të kraharorit

PEXTUS EXCAVATUM është anomali kongjenitale e pjesës së përparme të kraharorit. Ky defekt shfaqet tek një rast midis 500 deri 1000 fëmijë. Më shpesh shfaqet tek fëmijë meshkuj me faktor trashëgues, në familjet ku ka dhe paraprakisht ka pasur raste të tilla. Defekti shfaqet menjëherë pas lindjes, dhe është jashtëzakonisht i theksuar në periudhën e pubertetit.