Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Si të përgatitem për studimin elektrofiziologjik?

  • Para se të kryhet procedura, prej juve do të kërkohet që të nënshkruani pajtueshmëri për lejë që të kryhet studimi EF.
  • Informojeni doktorin tuaj nëse jeni alergjikë ndaj ndonjë medikamenti dhe/ose substance.
  • Në ditën e procedurës të mos hani dhe të mos konsumoni lëngje. Doktori juaj do t’ju informojë se cilat medikamente dhe kur (para intervenimit) të ndërpriten.
  • Nëse jeni shtatzënë ose nuk jeni të sigurtë, MENJËHERË (para procedurës) ta informoni doktorin.
  • Informojeni doktorin nëse keni bizhuteri në kraharorin ose në abdomenin tuaj.
  • Në ditën e studimit EF, doktori juaj ndoshta do të kërkojë që të bëhet vlerësim të sistemit të koagulimit që të vlerësohet gjendja e tij, si edhe disa teste të tjera specifike laboratorike.
  • Para studimit EF, mund të ordinohet sedativ (që të zvogëlohet ankthi para procedurës). Nëse pas procedurës nuk qëndroni në spital gjatë natës, është e nevojshme që dikush t’ju çojë në shtëpi. Pas studimit EF, nuk është lejuar që vet të vozitni automobil.