Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Terapia TENS

Terapia TENS (Stimulim transkutan elektrik nervor) – metodë terapeutike me veprim të kontraksioneve minimale elektrike. Arrihet stimulim i përfundimeve të ndjeshme nervore dhe bllokim i palcës kurrizore me çka arrihet mbyllje e rrugës së bllokimit. Me stimulim transkutan elektrik nervor e kthejmë funksionalitetin e pacientit dhe me atë zvogëlohet përdorimi  i terapisë analgjezike.