Ugovorite pregled

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Tima Zan Mitrev

Back to Doctors

Dr. Dijana Popevski

Anesteziolog

Mesto rođenja:

Skopje, Makedonija

E-mail:

dijana.popevski@zmc.mk

1998-2006

Универзитетска диплома (6 години)Медицински Факултет, Универзитет Кирил и Методиј, Скопје. Лекар со лиценца за работа.

2003-2005

Проект за намалување на штети, превенција од ХИВ, Хепатитис Б, Хепатитис Ц, Туберкулоза, сексуално преносливи болести, доброволно и доверливо советување и тестирање, советување за ХИВ

2004-2006

Невладина организација  Х.О.П.С. – NGO H.O.P.S. (Healthy Options Project Skopje) вработена како лекар – советник за третман на корисниците на дрога

2005

Вработена како сестра и асистент на доктор во САД

2007 – во тек

Оддел за интензивна нега, Специјална болница Филип Втори, Скопје

2010 – во тек

Специјализација по анестезиологија со интензивно лекување