Центар за женско здравје

Центарот за комплетен третман на дојка е најсовремениот центар во регионот кој опфаќа брза и прецизна дијагностика сè до хируршки третман. Мамоматот обезбедува удобно и безболно снимање и дава јасен приказ на секоја дојка, што го редуцира бројот на непотребни биопсии. Со супериорната 3-Д технологија времето на скенирање трае 3,7 секунди и е со минимална … Продолжи со читање Центар за женско здравје