Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Jasmina Zafirovska

Internist tireolog-diabetolog

Place of birth:

E-mail:

jasmina.zafirovska@zmc.mk

2019

Trajnim për biopsinë me gjilpërë të imët të gjëndrës tiroide, Klinika Universitare për sëmundje endokrinologjike dhe metabolike, Shkup, Maqedoni

2012

Edukimi për diabetin mellitus dhe sëmundjet metabolike, Klinika Universitare për Endokrinologji dhe Sëmundje Metabolike, Shkup, Maqedoni

2012

Edukimi për eko tiroide dhe trajtimin e sëmundjeve të tiroides, Klinika Universitare për sëmundje endokrinologjike dhe metabolike, Shkup, Maqedoni

2000 – 2004

Specializim në mjekësi interne, Universiteti Shën “Kiril dhe Metodi”, Shkup, Maqedoni

1985 – 1990

Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Shën “Kiril dhe Metodi”, Shkup, Maqedoni

2021- во тек

Instituri Shendetesor Privat – Klinika Zhan Mitrev, Shkup, Maqedoni

2017 – 2021

Spitali OB Euroitalia, Shkup, Maqedoni

2009 – 2017

Spitali Special për Kardiokirurgji, Filipi i Dyte / Filip Vtori, Shkup, Maqedoni

19996 – 2009

Fondi i Sigurimeve Shëndetësore, Shkup, Maqedoni

1995 – 1996

Ordinancë për mjekësi të përgjithshme, Shkup, Maqedoni

1993 – 1994

Ambulanca e MPB-së, Shkup, Maqedoni

1990 – 1991

Qendra Klinike Universitare, Shkup, Maqedoni

 2017

Edukim mbi biopsinë e tiroides me gjilpërë të imët nën eko, Hässleholms Sjukhus, Suedi

Pjesëmarrje aktive në sesione dhe kongrese të shumta në fushën e mjekësisë së brendshme dhe kardiologjisë, kardiokirurgjisë dhe endokrinologjisë

 2015

Shkolla për ekosonografi të gjëndrës tiroide, Ohër, R. Maqedonia në Organizatën e Shoqatës së Internistëve të R. Maqedonisë, nga profesorë nga Klinika Universitare për Patofiziologji dhe Mjekësi nukleare, Lubjanë, Slloveni

2008

Trajnim për diagnostikim të grupeve të ngjashme, Klinika Rebro, Zagreb, Kroaci

2007

Trajnim për diagnostikimin e grupeve të ngjashme, AOK Stuttgart, Gjermani

2002

Shkolla e diabetit dhe sëmundjeve metabolike, Ohër, Maqedoni

Procedura

• Ekokardiografi transtorakale
• Doppler i qarkullimit arterial
• Stres test koronar
• Monitorim 24 orësh Holter i presionit të gjakut
• Monitorim 24 orësh Holter për elektrokardiogramë
• Spirometria
• Eko e gjëndrës tiroide
• Biopsia e gjëndrës tiroide me gjilpërë të imët

2014-2017

Mbartës i studimit prospektiv mbi efektin e acidit alfa lipoik (ALA) në trajtimin e formave subklinike të hipotiroidizmit

Anëtar i Odës së mjekëve të Maqedonisë

Anëtar i Shoqatës së Kardiologjisë së Maqedonisë

Anëtar i Shoqatës Maqedonase për Kardiokirurgji

Anëtar i Shoqatës së Internistëve të R. Maqedonisë

Anëtar i Mekanizmit Kombëtar të Koordinimit për SIDA, Malarie dhe Tuberkuloz

Serbisht

Anglisht

Frengjisht