Request an appointment

Request an appointment

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Address

"Zan Mitrev" Clinic, Str. Bledski Dogovor no.8, Skopje, 1000, Macedonia

E-mail: info@zmc.mk

Contact Information Phone: 389 2 3091500 Fax: 389 2 3104931

Еmergencies: Phone: 15789

Contact Us

Our polyclinics in Macedonia:

Polyclinic "Filip II"
Strumica

Str. Goce Delcev, 113

034/320 302

Polyclinic "Filip II"
Bitola

Str. 7 Mart, 10

047/266 633 047/266 631