Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Olivera Zhikovska

Specialist në biokiminë mjekësore

Place of birth:

E-mail:

olivera.zhikovska@zmc.mk

2007 – 2010

Specializim në biokiminë mjekësore, Universiteti Shën Kiril dhe Metodi, Shkup, R. Maqedonia e Veriut

1995 – 2003

Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Shën Kiril dhe Metodi, Shkup, R. Maqedonia e Veriut

1991 – 1994

Arsimi i mesëm, MUC, “Dr. Pançe Karagjozov”, Shkup, Maqedonia e Veriut, departamenti – teknik farmaceutik

 

2019 – во тек

Specialist i biokimisë mjekësore në Spitalin klinik “Zhan Mitrev” Shkup, Maqedoni

2017- 2019 

Spitali i Përgjithshëm “Euroitalia”, Shkup, R. Maqedonia

2016 – 2017

ISHP “Amedela” Laboratori Specialistik Diagnostik Shkup, R. Maqedonia

2014 – 2016

ISHP “LAOR” Laboratori Specialistik Diagnostikues, Tetovë, R. Maqedonia

2004 – 2014

Intituti Shëndetësor Publik  „Zdravstven dom“, Kriva Pallanka, R. Maqedonisë

Anëtare e Odës së mjekëve të Maqedonisë

Anëtare e Shoqatës së Mjekëve të Maqedonisë

Anëtare e Shoqatës së Mjekëve Specialistë të Biokimisë Mjekësore të R. Maqedonia

Anëtare e EFLM – European federation of clinical chemistry and laboratory medicine.

Serbisht

Anglisht

Bullgarisht