Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Магделена Поповска Цветкова

Радиолог

Место на раѓање:

Скопје, Македонија

E-mail:

magdelena.popovska@zmc.mk

2006-2010

Специјализација по радиологијаУниверзитетска клиника за радиологија

1997-2003

Доктор по општа медицина ISCED 5,  Универзитет “Св.Кирил и Методиј” (Медицински факултет)

2016-во тек

Специјалист по радиодијагностика во  “Zan Mitrev Clinic”

2009-2016

Специјалист радиолог,  ПЗУ Неуромедика

 

2019

Магнетна школа од областа на дојка Белград

2018

Магнетна школа од областа на мускулоскелетна радиодијагностика – Скопје

Магнетна школа од областа на неурорадиологија – Лувен Белгија

2017

Магнетна школа од областа на мускулоскелетна радиодијагностика – Лисабон Португалија

2013

Салзбург медицински семинар од областа на радиодијагностиката

2010

Тренинг едукација од областа на неурорадиологијата и магнет на дојка – Истамбул Турција

  • РТГ прегледи – сите видови
  • МСКТ прегледи по системи  – сите видови
  • МСКТ ангиографии
  • ЕХО на дојка
  • МР преглед на мозок со дифузија ,перфузија и спектроскопија , мускулоскелетен систем, рбетен столб ,абдомен ,дојки и женска карлица
  • Член на European Society of radiology (ECR)
  • Член на Македонската асоцијација на радиолози
  • Член на ISMMR

Српски

Англиски