Ugovorite pregled

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Tima Zan Mitrev

Back to Doctors

Dr. Edi Sterjo

Specijalista opšte hirurgije

Mesto rođenja:

Bitola, Makedonija

E-mail:

edi.sterjo@zmc.mk

1985 –1993

 Основно образование во Мала Преспа, Р.Албанија

1993 -1997

Средно Медицинско Училиште  “Др.Јован Калаузи“, Битола, Р.Македонија

1997-2005

Медицински Факултет, “Св. Кирил и Методиј”, Скопје, Р.Македонија

2005- 2007

Доктор по општа медицина.  Поликлиника “Неуромедика”, Скопје

2007 –2009

Специјална болница по Кардиохирургија ” Филип Втори ”

2009

Лекар волонтер во ангиографска сала во ЈЗУ Клиника за   кардиологија,Скопје

2009

Специјализација по Општа Хирургија на Медицински Факултет , Универзитет “Св.Кирил и Методиј” Скопје /Р. Македонија

2009-2010

Лекар волонтер на Хируршки оддел – ПЗУ РЕМЕДИКА, Скопје

2010-2012

Вработен на одделот за а Хирургија во Клиничката Болница – Аџибадем Систина

2012- во тек

Вработен во Специјална Болница по Хируршки Болести “Филип Втори”

2015

Специјалист по општа хирургија

ЕДУКАЦИИ:

2004             

Еинбек, Германија, Семинар за  прва медицинска помош во организација на Црвен Крст на Град Скопје и Црвен Крст на Р.Македонија

2005

Проект “Медицинско-психолошка поддршка на деца со вродени срцеви мани и нивните семејства”  во организација на ПЗУ “Филип Втори” и Црвен Крст на Р.Македонија

2010

Салзбург-медицински семинари-Кардиохирургија

2014

Третман на хронични рани, Белград , Србија

  • Лекарска комора на Македонија
  • Црвен крст на град Скопје