Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

10.11.2020

Edhe një tjetër pacient i shëruar në qendrën Covid të klinikës tonë kthehet në shtëpi

Pacienti 55 vjeçar nga qyteti Veles, pas një jave qëndrim në departamentin infektiv të Spitalit të këtij qyteti, vendosi që shpëtimin e tij ta kërkojë në klinikën tonë.

Në qendrën Covid të klinikës tonë menjëherë filloi procesin e hemofiltrimit, sikurse tregon dhe vetë pacienti. Shërimi i tij ishte i ngadaltë për shkak të gjendjes së tij të vështirë në të cilën u soll në spital… por përsëri, pas disa ditësh, u shfaqën shenjat e para të shpresës.

Shërimi i shpejtë dhe efektiv është çelësi i trajtimit të suksesshëm, për të cilin flet pacienti ynë.  Rekomandoj të gjithë ata persona të cilët janë të sëmurë të mos presin që gjendja e tyre të përkeqësohet dhe më pas të kërkojnë shpëtimin – shprehet pacienti ynë.