locationSPITALI KLINIK "ZHAN MITREV" Rr. Bledski Dogovor nr.8, Shkup, 1000, Macedonia

emailЕmail: infosalter@zmc.mk

phone+389 2 3091 484 / +389 2 3104 931

emergenciesQendra urgjente: 15789

Na kontaktoni

Lini një mesazh

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj.


QENDRAT TONA DIAGNOSTIKE
NE MAQEDONI

Bitola Image

Zan Mitrev Diagnostik - Manastir

Zan Mitrev Diagnostic – Manastir disponon ambulanca për ekzaminime internistike dhe ortopedike.

Orari i punës:

Nga e hëna në të premte 08:30 – 16:30

Në këtë poliklinikë kryhen të gjitha llojet e ekzaminimeve specialistike dhe sub-specialistike

 

Shiko me shume
Bitola Image

Zan Mitrev Diagnostik - Strumicë

Zhan Mitrev Diagnostik në Strumicë disponon me këto ordinanca:

  • Ordinancë specialistike për mjekësinë e brendshme
  • Ordinancë specialistike ortopedike
  • Ordinancë specialistike urologjike
  • Laboratori diagnostikuese biokimike
  • Laboratori diagnostikuese molekulare
  • Ordinancë radiodiagnostike
  • Farmaci “FILA”

Orari i punës:

Nga e hëna në të premte 08:30 – 16:30

Në Qendrën Diagnostike në Strumicë kryhen të gjitha llojet e ekzaminimeve specialistike dhe subspecialistike

 

Shiko me shume