Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

13.01.2021

Pika e COVID-19: Të gjitha opsionet në një vend

Edhe gjatë vitit të ri 2021, lufta kundër pandemisë së shkaktuar nga koronavirusi vazhdon.

Pika jonë COVID-19 është në dispozicionin tuaj çdo ditë pune nga ora 7:00 deri në 19:00, ndërsa gjatë fundjavave orari i punës është nga ora 8:00 deri në 15:00.

Në përputhje me pikën tonë të COVID-19, përveç llojeve të ndryshme të testeve për të përcaktuar praninë e virusit, të cilat janë të gjitha të aprovuara nga OBSH, ne gjithashtu kemi siguruaredhe skanim radiologjik, skanim CT dhe marrjen e mostrave për teste laboratorike shtesë për COVID-19.

Gjithashtu janë të disponueshme të gjitha variantet e testeve për praninë e mëparshme të infeksionit të COVID-19 në trupin tuaj, siç janë antigjenet dhe antitrupat.

Janë të mundshme edhe ekzaminimet nga ana mjekut për pacientët pozitivë ndaj COVID-19, pas rezervimit të mëparshëm të kontrollit.

Të gjithë do të marrin shërbimin e nevojshëm,  dhe për ata që do të rezervojnë termin on-line, do të kenë një zbritje prej 10% të çmimit të shërbimeve.

 

Për më tepër informacion dhe për rezervimin e terminit na kontaktoni në 02/3091 484 ose në www.zmc.mk