Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

30.08.2021

Rikujtojmë të gjithë ata të cilët dëshirojnë të bëjnë test PCR

Rezultatet njihen në të gjitha vendet në botë, dhe testet janë të certifikuara nga OBSH

Si pjesë e laboratorit gjenetik, dhe brenda Spitalit klinik Zhan Mitrev, disponojmë disa pika testimi: Zan Mitrev Clinic në Shkup, Zan Mitrev Diagnostic në Strumicë dhe dy pikat e testimit në Aeroportet në Shkup dhe Ohër.

Ekzistojnë variante të ndryshme të testeve Sars-CoV2, dhe natyrisht më të kërkuarat janë: test PCR me rezultate që i merrni të njëjtën ditë me një çmim prej 2200 denarë. Nëse testohen dy persona nga e njëjta familje, çmimi është 1500 denarë për person. Testi i shpejtë me antigjen, rezultatet e të cilit që janë gati për 40 minuta pas marrjes së mostrës, çmimi është 1500 denarë.

Orari i punës në Zan Mitrev Clinic Shkup çdo ditë nga 08:00 e mëngjesit deri në 16:00. Info tel: 02 / 3091-484

Orari i punës në Zan Mitrev Diagnostic Strumica nga e hënë – premte nga ora 07:00 deri në orën 13:00, të shtunën nga ora 09:00 deri në orën 12:00. Info tel: 034 / 320-302

Orari i punës në Aeroportin e Shkupit  nga e hëna – premte nga ora 02:00 deri në 20:00, të shtunën dhe të dielën nga ora 02:00 deri në 18:00 Info Tel: 02 / 3091-484 ose 070 / 285-751

Orari i punës në Aeroportin e Ohrit çdo ditë (përveç të mërkurës dhe të enjtes) nga 07:30 deri në 19:30

Për informacion telefononi në 070 / 285-751; E hënë – e premte nga ora 07: 00-23: 00, e shtunë-e diel nga ora 10: 00-18:00