Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

28.10.2022

Edukimi praktik është vendimtar në edukimin e çdo studenti të mjekësisë

Edukimi praktik është vendimtar në edukimin e çdo studenti të mjekësisë. Si shumë herë deri më tani, Prof. Dr. Konstantin Mitev, kirurg traumatolog – profesor në Universitetin Goce Dellçev, ka përcjellur për studentët e mjekësisë një pjesë të njohurive të tij. Sot në ambientet e Spitalit klinik Zhan Mitrev, në kuadër të fushës së kirurgjisë 1 dhe 2, ai u dha studentëve ushtrime praktike, gjatë të cilave u shpjegoi hollësisht metodat bazë kirurgjikale dhe procedurat që lidhen me antisepsën, sepsën, trajtimin e plagëve dhe fashimin e tyre.