Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Кirurgjia plastike rekonstruktive dhe estetike

Place of birth:

E-mail:

 • Kirurgjia e qepallave të sipërme dhe të poshtme (blefaroplastikë)
 • Kirurgjia e hundës (Rhinoplasty dhe Septorinoplasty)
 • Korrigjimi kirurgjikal i fytyrës (Face Lifting)
 • Kirurgjia e kapakëve të veshit (Otoplastikë)
 • Zmadhimi i gjirit me implante
 • Korrigjimi i gjirit asimetrik
 • Reduktimi i gjirit
 • Ngritja e gjirit
 • Korrigjimi i thithkave dhe areolave
 • Trajtimi i gjinekomastisë
 • Korrigjimi i barkut (abdominoplastika)
 • Heqja e lëkurës së tepërt në bark dhe gjymtyrë (dermolipektomia)
 • Heqja e yndyrës së tepërt (liposuction)
 • Operacioni pas humbjes masive të peshës – Belt lipectomy
 • Heqja e tumoreve në zonën e kokës dhe qafës
 • Korrigjimi i defekteve traumatike të kokës dhe qafës
 • Korrigjimi i defekteve kongjenitale të buzës (Cleft lip)
 • Korrigjimi i defekteve kongjenitale të hundës (rinoplastikë rikonstruktive)
 • Korrigjimi i defekteve kongjenitale të veshit (otoplastika rikonstruktive)
 • Trajtimi i ektropionit/entropionit
 • Heqja e tumoreve të gjirit (tumorektomia, kuadrantektomia)
 • Heqja e gjirit (mastektomia)
 • Heqja e gjirit me vendosje direkte të implanteve (rindërtim primar)
 • Kirurgji rindërtuese e gjirit pas mastektomisë (rindërtim sekondar)
 • Rindërtimi i anomalive kongjenitale të gjirit (Poland syndrome, gjinjtë tubularë)
 • Rrethprerja (Circumcision)
 • Korrigjimi i labia majora dhe labia minora (Labioplasty)
 • Korrigjimi i himenit (Himenoplastika)
 • Procedura LLL (ligamentolizë, liposuksion, lipofilling)
 • Kirurgji rikonstruktive e penisit
 • Kirurgji rindërtuese e vaginës
 • Sindroma e tunelit karpal
 • Sindroma e kanalit të Guyonit
 • Kontraktura e dipitrenit
 • Kirurgjia e tendinit
 • Kirurgji rikonstruktive e parakrahut dhe e dorës
 • Trajtimi i frakturave të duarve
 • Biopsia e ndryshimeve tumorale
 • Trajtimi kirurgjik i sëmundjeve malinje
 • Trajtimi kirurgjik i lezioneve metastatike të lëkurës
 • Trajtimi kirurgjik i lezioneve metastatike në nyjet limfatike
 • Trajtimi kirurgjik i cikatriceve, cikatriceve hipertrofike dhe keloideve
 • Sinus pilonidal
 • Trajtimi kirurgjik i plagëve të dekubitit
 • Trajtimi kirurgjik i plagëve kronike
 • Ekzaminim i specializuar
 • Aplikim i fillerit dermal në zonën e fytyrës
 • Aplikim i Botox-it në zonën e fytyrës
 • Biopsi ambulatore e lëkurës dhe ndryshimeve nënlëkurore
 • Heqja ambulatore e lëkurës beninje dhe malinje dhe ndryshimeve nënlëkurore
 • Punksion i ndryshimeve cistike
 • Drenimi incizional i ndryshimeve cistike
 • Kauterizimi i ndryshimeve të lëkurës
 • Lipofilling në kushte ambulatore (transferimi i yndyrës)
 • Korrigjimi i qepallave me anestezi lokale (blefaroplastika)
 • Korrigjimi i veshëve me anestezi lokale (otoplastikë)
 • Ekscisione ambulatore dhe rindërtime lokale