Request an appointment

Request an appointment

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Latest News from our Clinic

Back to Blog

27.05.2020

The first heart transplantation in the country successfully performed

Dr. Zan Mitrev and a team from our clinic participated in the first heart transplantation in the country. The transplantation was performed at the University Clinic for state Cardiac Surgery within the Clinical Center on 22.05.2020 and was successfully completed in the morning.
The heart donor was a deceased patient whose family agreed to donate the heart to another patient who has been waiting for a donor for a long time, for which we are very grateful.
In addition to Dr. Zan Mitrev, the team of cardiac surgeons who performed the transplantation included Dr. Sashko Jovev (University Clinic for state Cardiac Surgery ) and Aleksandar Nikolic (Sistina).