Request an appointment

Request an appointment

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Zan Mitrev's Team

Back to Doctors

Aleksandra Petroski

Psychologist

Place of birth:

Negotino

E-mail:

aleksandra.nutkova@zmc.mk

2010-2014 BSc in Psychology, University “Ss Cyril and Methodius”, Faculty of Philosophy, Institute for Psychology, Skopje, Macedonia

2012 Participation in the USAID project – Interethnic Tolerance in Education in Macedonia

2012-2016 Volunteer and member in Young People Club- OORC, Red Cross Committee, Negotino, Macedonia

2015-2016 Psychologist in the Commission for issuing a medical certificate for passing a driving test at the Health Center, Negotino, Macedonia

2015 Participation in a workshop for RORSHAH Projective Psychodiagnostic Technique at the association for education and development Psihointegra Skopje, Macedonia.

2018 Licensed psychologist, Psychology chamber of Republic of Macedonia.

2018 Member in Psychology chamber of Republic of Macedonia.

2018 Participation in an embodied workshop for practitioners – Giving Presense Together, Gestalt in Organizations, Skopje, Macedonia.

2018 – current Psychologist – Psychology and psychotherapy department, ZAN MITREV CLINIC, Skopje, Macedonia