ZGJIDHNI PUNËN QË DËSHIRONI DHE NUK DO T'JU DUHET TË PUNONI ASNJË DITË NË JETËN TUAJ

CONFUCIUS

Ekipi ynë po zgjerohet

Janë hapur më shumë vende pune dhe ne kemi nevojë për profesionistë të kujdesit shëndetësor që të na bashkohen.

Nëse jeni të përkushtuar ndaj kujdesit të patëmetë të pacientit dhe dëshironi të jeni pjesë e një mjedisi dinamik, ju inkurajojmë të na dërgoni CV dhe letrën tuaj motivuese në: vrabotuvanje@zmc.mk