Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

01.04.2010

28.03.2008 – Regional & intersectional congress (World psychiatric association) "Advances in psychia

На Регионалниот и интерсекциски конгрес под покровителство на Светската психијатриска асоцијација кој се одржа во Атина, Грција, СБК “Филип Втори” учествуваше со видео презентација на тема: ,,Anxiety in patients during cardiosurgical treatment,,.

Anxiety in patients during cardiosurgical treatment – pdf

Anxiety and depression treatment with Asentra (Sertraline) in diagnostic entities F 41.2, F 32.0, F 32.1, F 32.2 (коавторство) – pdf

Реализација: Татјана Ристова Димова – психолог-психотерапевт и Илија Дојчиновски – психолог