Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Адреса

ПЗУ „Жан Митрев“ Ул. Бледски договор бр.8, Скопје, 1000, Македонија

Е-маил: info@zmc.mk

Контакт информации Телефон: 00389 2 3091 484 Факс: 389 2 3104931

Итни случаи: Телефон: 15789

Контактирајте нè

Наши поликлиники во Македонија:

Поликлиника “Филип Втори“
Струмица

Ул. Гоце Делчев, 113

034/320 302

Поликлиника “Филип Втори“
Битола

Ул. 7-ми Март, 10

047/266 633 047/266 631