Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

25.05.2010

Благодарница за подршка на проектот Јужна Америка 2010

Господине Жан Митрев,

Би сакал од се срце да ви се заблагодарам со оваа скромна благодарницаза вашата подршка на проектот „Јужна Америка 2010“ – велосипедски маратон од 3000км низ Аргентина кој инспирираше многу луѓе, како тие со хендикеп така и останатите.

Дејан Зафиров