Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

13.11.2013

Благодарност од пациент

Благодарност од пациент

Специјалната Болница Филип Втори во своето 13 годишно постоење брои илјадници пациенти, успешни операции, продолжен живот, среќа и задоволство.

Тоа е случајот и со пациент, опериран 2013 година , кој после операцијата својата огромна благодарност за успешната операција и подобрената здравствена состојба ја изрази со донирање на средства.

Средствата ќе бидат наменети за изградбата на новата болница, која е во процес.