Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

05.06.2015

Конгрес на инструментари во Рим

Конгрес на инструментари во Рим

Во период од 06.05-10.05.2015 година во Рим-Италија, се одржа конгрес на Европското здружение на инструментарки – EORNA. Катерина Ристовска Јанев-инструментарка од Специјалната болница по хируршки болести „Филип Втори“ зема активно учество на овој конгрес.Таа на присутните им се обрати со усна презентација на тема: „Менаџмент при инструментирање на реконструкција на аотна валвула со перикарден пач“.