Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

20.01.2017

Kонтакт центар 

Јавете се во  контакт центарот (call centar) на болницата! Сите информации за нас, може да ги добиете на следниве два броја: 02/3091 500 и 02/3091-484!