Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

18.09.2017

Оглас за вработување

MИКРОБИОЛОШКАТА ЛАБОРАТОРИЈА во болницата ЖАН МИТРЕВ има потреба од:

ЛАБОРАНТ за микробиолошка лабораторија (1 лице)

Потребни квалификации:

Завршено најмалку средно образование ( насока лаборант)
со/без работно искуство
Основно познавање на англиски јазик
Работно користење на компјутер – MS office

Вештини и способности:

Одлични комуникациски и интерперсонални вештини
Организациски способности
Мотивирана и стабилна личност
Флексибилност за индивидуално и тимско работење

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: info@zmc.mk . Ве молиме во предметот на пораката  задолжително наведете  ја  работната позиција „ЛАБОРАНТ“ за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот e објавен на 15.09.2017 година и ќе трае до 25.09.2017 година.