Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Последни новости од нашата клиника

Назад до Дневна доза здравје

13.04.2021

Волонтирај, помогни во борбата со КОВИД-19

Клничката болница Жан Митрев на сите кои имаат желба и се чувствуваат подготвени да помогнат во нега на пациенти хоспитализирани од КОВИД-19 им дава можност да се пријават за волонтерска работа. За сите волонтери ќе биде обезбедена соодветна обука, работна униформа и топол оброк. Мерките на претпазливост кои се применуваат во болницата важат за сите без исклучок, додека пак работното време е во две смени по 8 часа.
За да се пријавите ве молиме испратете ваша пријава на: volontiraj@zmc.mk, истата ќе биде разгледана и ќе бидете контактирани од одделот за ЧР.
Се надеваме дека сите заедно ќе можеме да придонесеме во поуспешно справување со пандемијата.