Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

04.07.2022

Клиничката болница Жан Митрев е горд поддржувач на детскиот ракометот

Старт на ракометниот камп Handball Camp 40×20 Macedonia во Охрид

Во организација на KMG Sport започна ракометниот камп за деца кој е предвидено да трае од 19 до 24 јуни. Истиот се одржува во хотелот ,,Аквалина,, на брегот на Охридското езеро. Со децата од Македонија, Шведска и Босна и Херцеговина ќе работат најдобрите македонски тренери со лиценци за Мастер коучинг, тренери од тимовите учесници во супер лига, како и тренери специјализирани за работа со млади категории. Исто така планирани се и предавања за здрав начин живот и исхрана и спортска психологија. Нашите лекари се погрижија на сите деца да им бидат направени потребните прегледи уште пред почетокот на кампот.

Секако покрај тренинзите, забавата и дружењето нема да изостанат. Планирани се прошетки, кајакарење и гостувања од поранешни и актуелни ракометни ѕвезди.

Им посакуваме добар помин на сите учесници во овој летен камп.