ShtypHarta e faqes së internetitNa ndiqni në mediat sociale    
TELEFON +38923091500

My alt text

Salla e konferencave dhe restoranti

Në katin e tretë në spital funksionin Auditori, hapësira që është e projektuar dhe e ureduar me pajisje të përshtatshme teknike për organizim të ngjarjeve të ndryshme. Hapësira është e ndarë në dy pjesë, njëra është sallë e madhe konferencash me shpërndarje amfiteatri, e pajisur me pajisje shumë të sofistikuar video dhe audio, me kapacitet deri në 100 dëgjues. Përkrah organizimit të mbledhjeve shkencore, ligjërimeve, prezantimeve, punëtorive, konferencave të shtypit, salla është atraktive për marrjen me qira nga persona të jashtëm për organizim zë ngjarjeve të tyre. Përparësia e hapësirës është si kushtet bashkëkohore për punë dhe në mundësinë për përdorim të shërbimeve (pauzë për kafe, drekë, koktej) nga restoranti, që gjithashtu është në këtë kat.

Auditori është mundësi që t’i organizoni ngjarjet tuaja në kushte bashkëkohore:

  • Kapacitet deri në 100 vende
  • Video në mur prej 4x47"
  • Altoparlantë pa tel
  • Ndriçim modern
  • Mbështetje teknike
  • Shërbim ketering/restoranti
  • Hapësirë parkingu
  • Sigurim

Kompani farmaceutike dhe përfaqësi, institucione nga fusha e mjekësisë, organizata joqeveritare, kompani të numërta kanë qënë klientët tanë. Interes të veçantë për organizim të mbrojtjes së tezave të tyre duke filluar nga mbrojtës së diplomave, magjistraturave që këtu e bëjnë festimin me të cilin e qarkojnë (përfundojnë) një kapitull të jetës së tyre.

Në pajtueshmëri me nevojat tuaja dhe llojin e ngjarjeve, ekipi me përvojë nga restoranti mund të ofrojë dhe të përgatisë më shumë lloje menush të përgatitura sipas standardit NASSP.