Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

12.04.2024

Време е за пролетна генералка

 • Ехо на мускулоскелетен систем 1 800 ден.
 • Ехо на тироидеа 2 000 ден.
 • Нефролошки преглед 2 000 ден.
 • Дерматолошки преглед 2 000 ден.
 • Фотофајндер (скенирање на бенки) 6 000ден.
 • Колоноскопија со анестезија 18 000 ден.
 • Гастроскопија со анестезија 18 000 ден.
 • Доколку се направат двете во еден акт 28 000ден.
 • Ехо на дојка 1 800 ден.
 • 2Д Мамографија 2 500 ден.
 • 3Д Мамографија 4 500 ден.
 • Остеодензитометрија Дексаскен 1 900 ден.
 • МСКТ серија со контраст (глава со врат/абдомен/долни екстремитети) 14 000 ден.
 • МСКТ нативна серија бели дробови  со крвна слика 12 000 ден.
 • ЦТ виртуелна колоноскопија 12 000 ден.
 • МР нативна серија 13 000 ден.
 • Магнет на цел рбет 21 000 ден.
 • Магнет на матка со контраст 15 500 ден.
 • Магнет на дојки 15 500 ден.
 • Магнет на срце 20 000 ден.
 • Сексуално преносливи болести 3 истовремено (Chlamydia trachomatis, Trichomonas vaginalis и Neisseria gonorrhoeae) од прва утринска урина (со PCR метода) 1 800 ден.