Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Aleksandar Milosavljeviq

Specialist kardiolog

Place of birth:

E-mail:

a.milosavljevikj@zmc.mk

2021

Specialist kardiolog i licencuar.

2015

Regjistruar në specializim privat në Kardiologji në ISHP Klinika Universitare per Kardiologji – Shkup.

2014

Dhënia e provimit të shtetit – Doktor i licencuar në Mjekësisë e Përgjithshme.

2008-2014

Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi”, Fakulteti i Mjekësisë në Shkup – diplomuar doktor i mjekësisë së përgjithshme.

2023

Specialist kardiolog në Klinikën Zhan Mitrev – Shkup

2023

Specialist kardiolog në Poliklinikën VFW – Shkup.

2022

Specialist kardiolog në PZU Neuromedika – Shkup.

2022

Specialist kardiolog në Klinikën Zhan Mitrev – Shkup.

2017-2018

Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Klinikën PZU Zhan Mitrev – Shkup.

2015-2021

Mjek praktikant në ISHP Klinika Universitare për Kardiologji – Shkup.

2015

Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Spitalin privat “Sanus Medicus DK” – Poliklinika “Jane Sandanski” – Shkup.

EKG, 24h-Holter EKG dhe monitorim ABP
Testi i stresit koronar
Ekokardiografia transtorakale
Ultrasonografia Doppler
Ultrasonografia e gjëndrës tiroide
Ultrasonografia e barkut

Ekokardiografia bazë transtorakale

Rezonanca magnetike e zemrës (EACVI CMR Niveli 1)

Shoqata e Kardiologjisë së Maqedonisë

Shoqata Evropiane e Kardiologjisë

Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut

15.07.2023 Pulmonary Thromboembolism in a patient suspected for Myocarditis – South East European Journal of Cardiology (SEEJCA) Vol 4. No.1 2023.
9-10.04.2021 Pulmonary Thromboembolism in a patient with Metabolic Syndrome – 2nd International Symposium on Thrombosis.
9-10.04.2021 Post-COVID-19 Mesenterial Thrombosis – 2nd International Symposium on Thrombosis.
3-4.10.2020 Severe Tricuspid Regurgitation in a patient with Chronic Respiratory Failure – International Symposium of Cardiovascular Imaging and COVID-19 experience in collaboration with EACVI Heart Imagers of Tomorrow.

Anglisht
Serbisht