ShtypHarta e faqes së internetitNa ndiqni në mediat sociale    
TELEFON +38923091500

17 VJET KUJDES TË LARTË MJEKËSOR

Pas 17 vitesh punë të suksesshme dhe më shumë se 20.000 operacione me siguri vendosim standarde jo vetëm në Maqedoni por edhe në kuadër botëror. Të gjitë atë e arritëm duke patur pacientët tanë si motivacion!

Caktoni kontroll

Video korporative

Pas 17 vitesh punë të suksesshme dhe më shumë se 20.000 operacione me siguri mund të them se vendosim standarde jo vetëm në Maqedoni por edhe në kuadër botëror. Të gjitë atë e arritëm duke patur pacientët tanë si motivacion!

Zhan Mitrev

Themelues dhe kirurg kryesor

Klinika në numra

12operacione

ditë
225kontrolle

ditë
150teste

ditë
17,852Intervenime
kardiovaskulare
160,251Eko
kardiografi

Ekipi ynë diagnostikues

Dr. Zhan Mitrev

Kirurg kardiovaskular

Dr. Nikolla Hristov

Kirurg kardiovaskular

Dr. Ivan Milev

Kardiolog intervenues

NË HAP ME SHËNDETIN TUAJ

Antarësohuni për njoftimet tona periodike nëpërmjet adresës e-mail dhe qendroni në hap me këshillat tona më të reja për shëndet.