Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

FARMACIA

FARMACIA FILA

Në kuadër të spitalit ndodhet farmacia e cila është e hapur për të gjithë. Në të mund të blihen të gjitha llojet e barnave, suplementeve nga prodhues të njohur, produkte kujdesi, kozmetike, ndihma mjekësore dhe aparatura. Përpunohen edhe ilaçe të përgatitura vetë.

Sigurisht që në dispozicionin tuaj është stafi profesional – farmacistët të cilët me qasjen dhe komunikimin e tyre profesional do t’ju ndihmojnë dhe këshillojnë për të gjitha nevojat tuaja.

Orari i punës:

E hënë – e premte 7:00-20:00

Fundjavë dhe festa 8:00-16:00

Numri i kontaktit:

02/3104-926